Ondernemen

Wat ondernemers aan Port of Moerdijk bindt is: ruimte. In Moerdijk vinden zij de ruimte om te groeien. Om nieuwe markten te bereiken. Om duurzame ambities waar te maken. En: om écht te kiezen. Voor shortsea, binnenvaart, voor spoor, weg of buisleidingen.

Connection to Europe


Soepel de verbinding maken met alle bestemmingen van Europa? Kies dan voor Moerdijk. Port of Moerdijk is de vierde en meest inlands gelegen zeehaven van Nederland. De open verbinding met zee en de maximale keuzevrijheid, voor shortsea, binnenvaart, spoor, weg of buisleidingen brengen al uw eindbestemmingen binnen handbereik.

Lees meer

Ruimte voor chemie


Port of Moerdijk heeft een sterk en omvangrijk chemisch cluster: Industrial Park. Dit is met buisleidingen direct aangesloten op de chemische clusters van Antwerpen, Rotterdam, Vlissingen en het Ruhrgebied. Ook de verbindingen over het water en spoor zijn uitstekend. Chemie en petrochemie vinden in Moerdijk nog volop ruimte voor groei.

Lees meer

Ruimte voor logistiek


Dankzij de strategische ligging is Port of Moerdijk logistieke hotspot bij uitstek. Logistieke activiteiten krijgen alle ruimte op Tradepark en Distriboulevard. Een nieuw te ontwikkelen Logistiek Park maakt extra ruimte: speciaal voor bedrijven die waarde toevoegen aan grondstoffen en goederen. Value added logistics krijgt in Moerdijk optimale groeikansen. 

Lees meer

Beveiliging en veiligheid


Port of Moerdijk excelleert in veiligheid. En richt zijn pijlen daarbij op meerdere doelen, zoals beschreven in haar Veiligheidsvisie. De haven is partner in een omvangrijk veiligheidsprogramma van regionale en landelijke veiligheidspartners. Mede dankzij een professionele brandweer, een gloednieuw, innovatief alerteringssysteem, slim handhavingsbeleid en een modern communicatiecentrum, scoort Moerdijk uitstekend als het gaat om veiligheid. En behoort het tot de best beveiligde havens van Nederland.

Lees meer

Duurzame haven


Ontwikkeling en groei zijn alleen mogelijk als dat in balans gebeurt met de omgeving. Dat besef wordt in Moerdijk breed gedeeld. Ook door ondernemers. Zij zoeken naar manieren om hun ecologische voetstap te verkleinen en overlast te beperken. Het havenbedrijf werkt samen met ondernemers, overheden en anderen om duurzame doelstellingen te realiseren. Port of Moerdijk ontwikkelt zich zo tot duurzaamste haven van Europa.

Lees meer

Vestigen in Moerdijk

Excellente faciliteiten


Port of Moerdijk heeft volop ruimte voor nieuwe bedrijvigheid op de verschillende parken: Logistiek Park Moerdijk, Industrial Park, Tradepark, Seaport en Ecopark. Neem direct contact op over de beste locatie en faciliteiten voor u.

Lees meer