Omgeving

Actueel


Het eerste deelgebied, langs de A17, is inmiddels bouwrijp. We zijn bezig met de voorbelasting van deelgebied twee, dat langs de Lapdijk ligt. Hier leggen we ondertussen ook de toekomstige wegen aan. In deelgebied drie, langs de A16, zijn we bezig met voorbereidende werkzaamheden. Regelmatig rijden er vrachten met zand van de haven naar het LPM. Dit zand gebruiken we voor de voorbelasting van de deelgebieden. Verder is de bouw van het nieuwe viaduct over de A17 en de nieuwe brug over de Roode Vaart (zie foto) in volle gang. 

Belangrijke informatie tijdelijke wegafsluitingen 

  • De A17 tussen knooppunt Klaverpolder en knooppunt Noordhoek wordt i.v.m. werkzaamheden aan het nieuwe viaduct afgesloten van zaterdagavond 27 mei 21.00 uur tot uiterlijk maandagochtend 29 mei 5.00 uur. Informatie over de omleidingsroutes vindt u onder het kopje 'Verkeersontsluiting'. 
  • Tijdens de afsluiting van de A17, sluiten we de Achterdijk tijdelijk af voor doorgaand verkeer. Dit doen we om sluipverkeer op de Achterdijk te voorkomen. Aan beide kanten wordt een hek geplaatst en zetten we een verkeersregelaar in die erop toeziet dat verkeer niet over de Achterdijk gaat, maar de aangegeven omleidingsroute volgt.

Communicatie en nieuwsbrief

We begrijpen goed dat deze ontwikkeling impact heeft op de omgeving. Daarover gaan we graag het gesprek aan in de diverse Dorpstafels en de Omgevingstafel Moerdijk. Ook brengen we regelmatig een digitale nieuwsbrief uit, specifiek over het Logistiek Park. Uiteraard verstrekken we uw mailadres niet aan derden en in elke nieuwsbrief krijgt u gelegenheid om u weer uit te schrijven.

Archief nieuwsbrieven

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief over het Logistiek Park Moerdijk

  • Man
  • Vrouw
  • Inwoner van de gemeente Moerdijk
  • Medewerker/vertegenwoordiger van een bedrijf of instelling
  • Anders

Contact 
Heeft u een vraag of opmerking over (de aanleg van) het LPM? Mail dan gerust naar lpm@portofmoerdijk.nl. Wij streven ernaar uw mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Vragen over ruimtelijke ordening?
Voor vragen over de ruimtelijke ontwikkeling van LPM neemt u contact op met Gert Slager.

Interesse in vestiging?
Voor vragen over commercie en vestiging neemt u contact op met Annette van Ketel

Ander nieuws Port of Moerdijk

Wilt u daarnaast op de hoogte blijven van ander nieuws over het haven- en industrieterrein Moerdijk, dan kunt u zich hier ook aanmelden voor PortNews: de algemene nieuwsbrief van Port of Moerdijk.