Nieuws

20/07/2022

Open Havendag Moerdijk 2022


Zaterdag 8 oktober is het zover! Dan organiseert Havenbedrijf Moerdijk een open dag voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat er zich zoal op het haven- en industrieterrein afspeelt. Een unieke kans voor jong en oud om een kijkje achter de schermen te nemen en voor bedrijven om te laten zien waar ze trots op zijn en dag in/dag uit mee bezig. Want er gebeurt veel in Port of Moerdijk.

 


Wat is er te doen?
Net als in 2016 en 2018 vormt Ritchie Bros. Auctioneers het hart van de Open Havendag Moerdijk 2022. Naast een centrale ontvangst met een horecaplein en diverse activiteiten, presenteert een aantal organisaties er zich met demo’s en informatie. Vanaf Ritchie Bros. vertrekken ook alle bussen die de bezoekers - rechtstreeks of via hop on/hop off - naar de bedrijven brengen die zich gedurende de dag openstellen. Ook is er weer gelegenheid om de haven vanaf het water te bewonderen en komt er een unieke tour naar het nieuwe Logistiek Park Moerdijk dat nu in ontwikkeling is.

Website live
Deelname aan de Open Havendag Moerdijk is gratis. Bezoekers moeten zich omwille van veiligheid wel tevoren registreren. Op vrijdag 2 september wordt op www.openhavendagmoerdijk2022.nl de inschrijving geopend. Op de website volgt in de komende periode alle informatie over de Open Havendag.

Meedoen
Een kleine greep uit de bedrijven die meedoen: Anera, Frigo, Van Oord, Shell, Move-Intermodal, Ardagh, Schütz, Brandweer, Politie, CCT, Van der Vlist. De verwachting is dat opnieuw zo'n 25 à dertig partijen meedoen en dat wederom zo’n 3.500 bezoekers de Open Havendag zullen bezoeken.

Meer informatie voor bedrijven
De algemene presentatie over de Open Havendag Moerdijk 2022 is hier te vinden.
Artwork voor de Open Havendag is hier te vinden.


Vorige Volgende