Nieuws

23/08/2019

Mogelijk (geluids)overlast bij Shell Moerdijk door fakkelen


De fabrieken van Shell Moerdijk zijn na het grote voorjaarsonderhoud volgens verwachting midden juli weer opgestart. Vanwege een onverwacht technisch probleem bij de opstart wordt een deel van de installatie opnieuw kort uit bedrijf genomen. Deze werkzaamheden starten eind deze maand. Hierbij zal naar verwachting op een aanzienlijk lager niveau gefakkeld worden dan vorige maand.

Lees meer
19/08/2019

App voor leerlingen brengt de veelzijdige wereld van logistiek dichterbij


Leerlingen in het voortgezet onderwijs in contact brengt met de veelzijdige wereld van de logistiek21. Dat is het doel van de app 'Rondje Logistiek' die 21CC Education Nederland in samenwerking met Port of Moerwijk, KennisDC Logistiek en de Topsector Logistiek ontwikkelde.

Lees meer
24/07/2019

Start herinrichting gebied ten zuiden van de Appelzak


Havenbedrijf Moerdijk gaat binnenkort aan de slag met herplanting van bomen in het gebied ten zuiden van de Appelzak. Deze herplant is nodig, omdat bij de voorbereidende werkzaamheden voor het Logistiek Park Moerdijk enkele bomen zijn gekapt. Uiterlijk in het voorjaar van 2020 dient het havenbedrijf hiervoor bomen terug te planten in het gebied ten zuiden van de Appelzak.

Lees meer
24/06/2019

Mogelijk (geluids)overlast door afronding onderhoudswerkzaamheden Shell


De afgelopen weken heeft Shell Moerdijk groot onderhoud gepleegd aan de fabrieken. Zij worden nu weer in gebruik genomen. Deze opstart kan samengaan met meer
geluid en fakkelaanbod dan gewoonlijk. Dit betekent dat u de komende weken
een zichtbare en soms roetende fakkel kunt waarnemen.

Lees meer
10/06/2019

Dinsdag 11 juni werkzaamheden aan toe- en afrit 26 Moerdijk


Dinsdag 11 juni tussen 20.00 en 5.00 uur voert aannemer De Jong Zuurmond asfaltwerkzaamheden uit op de toe- en afrit 26 naar haven- en industrieterrein Moerdijk. Zowel de toe- als afrit zijn hierdoor afgesloten. Het gaat om de afrit vanuit Roosendaal en de toerit richting Dordrecht.
Uiteraard wordt geprobeerd de overlast zoveel mogelijk te beperken. 

Lees meer
23/05/2019

Mogelijk (geluids)overlast bij Shell Moerdijk door verhoogd fakkelaanbod


In de periode van 23 mei tot en met 5 juni aanstaande is er bij Shell Moerdijk kans op (geluids)overlast door een verhoogd fakkelaanbod.

 

Lees meer