Bedrijven op Moerdijk

Bedrijven vinden in Moerdijk een gunstig ondernemersklimaat en weten elkaar te vinden in verschillende samenwerkingsplatforms.

Vind een bedrijf


Vind een bedrijf op het Haven- en Industrieterrein Moerdijk.


Bedrijvenkring Industrieterrein Moerdijk (BIM)


De Bedrijvenkring Industrieterrein Moerdijk (BIM) behartigt de belangen van de gevestigde ondernemers op het Haven- en Industrieterrein Moerdijk. Meer dan 90% van de gevestigde bedrijven is lid van deze vereniging. De vereniging organiseert regelmatig bijeenkomsten voor haar leden over actuele ontwikkelingen op het haven- en industrieterrein. Ook nodigt de vereniging toonaangevende sprekers uit over voor de industrie relevante onderwerpen. Meer informatie vindt u op de website van de BIM.


Port of Moerdijk Business


In ons relatiemagazine Port of Moerdijk Business presenteren bedrijven op Moerdijk of bedrijven die een relatie hebben met Moerdijk zich. Een totale oplage van maar liefst 22.500 exemplaren wordt met name verspreid onder het regionale bedrijfsleven en de regionale overheden en zijn geadresseerd aan de eindbeslissers zoals eigenaren, directeuren en bestuurders. Drechtsteden Business verzorgt zowel de redactie als de verspreiding van het magazine.

Voor zowel kopij, advertentiemogelijkheden of een gratis abonnement op Port of Moerdijk Business neemt u contact op via info@drechtstedenbusiness.nl