De haven

Port of Moerdijk is verrassend veelzijdig. Het is thuis in uiteenlopende soorten cargo. Ruim 400 bedrijven doen zaken vanuit het haventerrein. Van grote chemische ondernemingen tot logistiek dienstverleners en bedrijven in de maakindustrie. Met maar liefst vier vervoersmodaliteiten tot hun beschikking bereiken zij vanuit Moerdijk de hele wereld.

Transport


Port of Moerdijk is thuis in uiteenlopende goederenstromen. Onze stuwadoors werken met razendsnelle doorlooptijden. Dankzij de uitstekende havenfaciliteiten bent u vanaf hier snel op weg naar uw vervolg- of eindbestemming.

Lees meer

Vier vervoersmodaliteiten

Water Spoor Weg Buis


Port of Moerdijk is een zeer interessante shortsea-haven met een groeiend aantal verbindingen. Er zijn vier vervoersmodaliteiten: water, spoor, weg en buis, en dat betekent grote flexibiliteit voor bedrijven die via Moerdijk verladen. Moerdijk is als kernhaven aangewezen in het Trans Europees Netwerk transport (TENt) en ligt direct in de Europese goederencorridor Amsterdam-Marseille.

Lees meer

Bedrijven op Moerdijk


Bedrijven vinden in Moerdijk een gunstig ondernemersklimaat en weten elkaar te vinden in verschillende samenwerkingsplatforms.

Lees meer

Havenstrategie Moerdijk 2030


Port of Moerdijk is in 2030 hét knooppunt voor duurzame logistiek en procesindustrie in de Vlaams-Nederlandse Delta. 

Lees meer

Pyrolyseproeftuin Zuid-Nederland


Pyrolyseproeftuin Zuid-Nederland is een innovatieplatform dat met de pyrolysetechnologie reststromen verwerkt tot waardevolle producten.

Lees meer