De haven

Port of Moerdijk is verrassend veelzijdig. Ze is thuis in uiteenlopende soorten cargo. Ruim 400 bedrijven doen zaken vanuit het haventerrein. Van grote chemische ondernemingen tot logistiek dienstverleners en bedrijven in de maakindustrie. Met maar liefst vier vervoersmodaliteiten tot hun beschikking bereiken zij vanuit Moerdijk de hele wereld.

 

Transport


Port of Moerdijk is thuis in uiteenlopende goederenstromen. Onze stuwadoors werken met razendsnelle doorlooptijden. Dankzij de uitstekende havenfaciliteiten bent u vanaf hier snel op weg naar uw vervolg- of eindbestemming.

Lees meer

Vier vervoersmodaliteiten

Water Buis Weg Spoor


Port of Moerdijk, de vierde zeehaven van Nederland, is een zeer interessante shortsea-haven met een groeiend aantal verbindingen. Het Haven- en Industrieterrein beschikt over vier vervoersmodaliteiten: weg, water spoor en buis. Dit betekent een grote flexibiliteit voor bedrijven die via Moerdijk verladen.

Lees meer

Vestigen in Moerdijk

Excellente faciliteiten


Port of Moerdijk heeft volop ruimte voor nieuwe bedrijvigheid op de verschillende parken: Logistiek Park Moerdijk, Industrial Park, Tradepark, Seaport en Ecopark. Neem direct contact op over de beste locatie en faciliteiten voor u.

Lees meer

Bedrijven op Moerdijk


Bedrijven vinden in Moerdijk een gunstig ondernemersklimaat en weten elkaar te vinden in verschillende samenwerkingsplatforms.

Lees meer

Pyrolyseproeftuin Zuid-Nederland


Pyrolyseproeftuin Zuid-Nederland is een innovatieplatform dat met de pyrolysetechnologie reststromen verwerkt tot waardevolle producten.

Lees meer