Nieuws

11/09/2018

Werksessie Symbiosis4Growth: op zoek naar industriële symbiose


Heeft u (rest-)materialen, energie, kennis, capaciteit, faciliteiten en innovatie om uit te wisselen met andere bedrijven in West-Brabant of Zeeland? Onderzoek de mogelijkheden voor samenwerking in een werksessie van Symbiosis4Growth. Op 9 oktober organiseert Symbiosis4Growth een werksessie in Moerdijk.

Symbiosis4Growth is een samenwerkingsplatform om industriële symbiose voor het MKB in West-Brabant en Zeeland te versnellen en realiseren. Het doel van dit platform is om bedrijven aan elkaar te koppelen om (rest)materialen, energie, kennis, capaciteit, faciliteiten en innovatie met elkaar uit te wisselen. Deze uitwisselingen kunnen leiden tot kostenbesparing, leveren een positieve bijdrage aan het milieu en stimuleren innovatie.

Tijdens de werksessie gaan circa 30 West-Brabantse en Zeeuwse bedrijven actief op zoek naar concrete samenwerkingsmogelijkheden. Dit gebeurt door met elkaar in gesprek te gaan over wat ieder over heeft en wat ieder zou willen hebben. Op die manier ontstaan er matches en interessante business opportunities voor u en bedrijven in uw omgeving.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.symbiosis4growth.nl

 


Vorige Volgende