Nieuws

09/10/2023

Verkiezingsdebat Nederlandse zeehavens


Op woensdag 1 november organiseert de Branche Organisatie Zeehavens (BOZ) het Verkiezingsdebat Nederlandse Zeehavens. Tijdens dit debat gaan politici met elkaar in debat over thema’s bereikbaarheid, energietransitie en ondernemen. Het debat is online live te volgen.

De Nederlandse zeehavens zijn een motor voor de nationale economie en vormen de toegangspoort tot Europa. Havens zorgen voor werkgelegenheid en spelen een belangrijke rol in de transitie naar een klimaatneutrale samenleving. Maar dat gaat niet vanzelf. Om deze rollen nog beter te vervullen zijn heldere keuzes nodig. In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen nodigt BOZ politieke partijen daarom uit om met elkaar in gesprek te gaan over de cruciale thema’s voor een toekomstbestendige Nederlandse havendelta.

Het debat op 1 november wordt online uitgezonden, tussen 16:30 en 18:00 uur. Wil jij daarbij zijn? Meld je dan aan, zodat je voorafgaand het debat de link ontvangt om het debat te volgen.

Je kunt je hier eenvoudig aanmelden!

Let op: het duurt soms even voordat het formulier laadt. Gelieve niet rechtsboven in het venster op aanmelden te klikken, maar wachten tot het formulier automatisch verschijnt.

Binnenkort volgt meer informatie over het exacte programma en de sprekers. De link voor de livestream ontvang je een week voorafgaand het evenement.

Over Branche Organisatie Zeehavens

Branche Organisatie Zeehavens is opgericht door Port of Rotterdam, Port of Moerdijk, North Sea Port, Groningen Seaports en Port of Amsterdam. De organisatie voorziet de havens van een platform om de gezamenlijke belangen te behartigen. Lees meer over de branche organisatie op www.boz.nl


Vorige Volgende