Nieuws

20/07/2023

Port Cyber Breakfast Café


Cybercriminaliteit is aan de orde van de dag. De potentiële impact is immens, óók voor bedrijven op haven- en industrieterrein Moerdijk. Dan hebben we het niet alleen over de IT en (andere) technische inrichting van organisaties, want 'cyber' is allang niet meer de verantwoordelijkheid van IT alleen. Ook voor management en bestuurders is daarom een rol weggelegd om ferme maatregelen te nemen. Hoe? Tijdens een ontbijtsessie op woensdag 25 oktober, georganiseerd door Havenbedrijf Moerdijk in samenwerking met FERM, praten we beide doelgroepen (management en IT) graag bij. Meld je aan en zet die datum vast in je agenda. 

Aan het woord op 25 oktober komen o.a. Evelien Bras, directeur bestuurder stichting FERM en Marcel Jutte, managing director Hudson Cybertec. Zij zullen ingaan op de relatie tussen cybersecurity en IT en OT in de haven.

Ook de ontwikkelingen omtrent de NIS 2-richtlijn in Nederland komen aan bod!

Het Port Cyber Breakfast Café is een bijeenkomst van Havenbedrijf Moerdijk en FERM en is bestemd voor IT-verantwoordelijken in Port of Moerdijk en management/bestuurders van bedrijven op het haven- en industrieterrein van Moerdijk.

Heb je interesse om deel te nemen, dan zetten we je naam graag op onze mailinglijst. Stuur een mailtje naar info@portofmoerdijk.nl o.v.v. Port Cyber Breakfast en stuur ons deze gegevens: naam, functie, mailadres.

 


Vorige Volgende