Nieuws

24/10/2016

Open Haven Moerdijk verwelkomt ruim 2000 bezoekers


Omwonenden, vrienden en familie van werknemers en geïnteresseerden brachten zaterdag 22 oktober massaal een bezoek aan ‘Open Haven Moerdijk’. In totaal kwamen er meer dan 2000 bezoekers op de open dag af.

Bezoekers bezochten de bedrijvenmarkt, of namen deel aan rondleidingen bij diverse deelnemende bedrijven. Het programma bood genoeg vertier voor jong en oud, waaronder ook een prachtige rondvaart en entertainment.

Ferdinand van den Oever, directeur Havenschap Moerdijk: “Geweldig om te zien dat zoveel mensen interesse tonen in het haven- en industrieterrein en de diverse bedrijven die er zitten. We vinden het belangrijk dat we een goede band hebben met onze omgeving. Dat is ook één van de uitgangspunten van onze Havenstrategie, onze toekomstvisie. Natuurlijk heeft onze omgeving soms last van ons. Maar op een Open Dag als deze kun je ook laten zien welke mooie of goede dingen het haven- en industrieterrein brengt. En ik ben er dan ook erg trots op dat we dit verhaal, samen met de bedrijven, vandaag aan zoveel mensen kunnen vertellen.”

 


Vorige Volgende