Nieuws

12/06/2018

Nieuwe dienstverlener voor collectieve beveiliging


Per 1 mei 2018 is Securitas de nieuwe dienstverlener voor de collectieve beveiligingsmaatregelen op het haven- en industrieterrein Moerdijk. In nauwe samenspraak met de Stichting Beveiliging Industrieterrein Moerdijk (SBIM) heeft het Havenbedrijf Moerdijk deze partij geselecteerd voor de levering van zowel de beveiligingsdiensten (meldkamerbezetting van het HMCC en surveillance) als –techniek (o.a. poorten en camera’s).

Beveiliging van de toekomst
Securitas heeft de ambitie om gezamenlijk met het bedrijfsleven, de SBIM, publieke partners en het havenbedrijf de beveiliging van de toekomst vorm te geven. Een eerste stap, een concept waarin collectieve en individuele beveiligingsdiensten beter op elkaar aansluiten, wordt momenteel uitgewerkt. U kunt hierover op korte termijn meer informatie verwachten.

HMCC
Het Haven Moerdijk Coördinatie Centrum (HMCC) blijft altijd 24/7 bereikbaar op 0168-38 88 81 of hmcc@portofmoerdijk.nl. Individuele contractafspraken met andere beveiligingsorganisaties blijven van kracht.


Denkt u mee? 

Heeft u ideeën en/of wilt u meedenken over de beveiliging van de toekomst? Neem dan contact op met Tim Steffens, Programmamanager Veiligheid en Havenmeester op 0168-38 88 86 of t.steffens@portofmoerdijk.nl.
Wilt u kennismaken met de nieuwe beveiliger? Dat kan tijdens de ALV van de SBIM en SBM op 28 juni a.s.


Vorige Volgende