Nieuws

02/12/2020

Nieuwe commercieel manager voor havenbedrijf


Per 1 december is Jayand Baladien aangesteld als nieuwe commercieel manager van het Havenbedrijf Moerdijk. Hij wordt verantwoordelijk voor het commerciële team en het behartigen van de commerciële belangen. Hieronder valt onder andere het verder uitbouwen van de knooppuntfunctie Moerdijk en verdere verduurzaming van het haven- en industrieterrein.

Ferdinand van den Oever: “Ik ben blij met de komst van Jayand. Hij kent de logistieke wereld en zijn profiel past goed in de organisatie en bij de opdracht. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking.”

Jayand Baladien heeft de afgelopen jaren vooral functies in de maakindustrie uitgeoefend; van consultant, projectleider, supply chain manager tot logistiek directeur. De laatste jaren werkte hij bij Wuppermann.

Zelf zegt hij over zijn komst: “Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en competenties in te zetten om het havengebied Moerdijk verder te ontwikkelen in de energietransitie. Onder het motto verbinden, verbeteren en verduurzamen wil ik het bedrijfsleven ondersteunen in het aangaan van de uitdagingen om de ‘next step’ te maken.”

Jayand neemt het stokje over van Manon Baartmans, die de organisatie volgend jaar gaat verlaten om te gaan genieten van een sabbatical. De komende periode zal Manon haar opvolger bij zoveel mogelijk klanten persoonlijk introduceren.


Vorige Volgende