Nieuws

25/11/2019

Klantonderzoek en werkgelegenheidsonderzoek


Momenteel worden er twee onderzoeken uitgevoerd voor het Havenbedrijf Moerdijk. Het klantonderzoek brengt in kaart hoe onze klanten de dienstverlening ervaren. Daarnaast wordt er door middel van een werkgelegenheidsonderzoek gekeken hoeveel mensen er werkzaam zijn binnen de bedrijven op het haven- en industrieterrein Moerdijk. 

Klantonderzoek
Het Havenbedrijf Moerdijk is benieuwd hoe u als klant de dienstverlening van onze organisatie beleeft. Om die reden is besloten om een onderzoek uit te voeren naar de klantbeleving, waarbij we een samenwerking zijn aangegaan met onderzoeks- en adviesbureau Integron. De resultaten van het klantonderzoek brengen in beeld welke ervaringen en verwachtingen u als klant heeft, waardoor wij de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen optimaliseren. Wij hopen dat u de tijd vrij wilt maken om uw ervaringen, mening en gevoel over het Havenbedrijf Moerdijk met ons te delen! 


Indien u vragen heeft betreffende dit onderzoek kunt u contact opnemen met accountmanager Raoul van Hijfte via R.vanHijfte@portofmoerdijk.nl of 0168-388880.


Werkgelegenheidsonderzoek
Jaarlijks laat het Havenbedrijf Moerdijk ook een werkgelegenheidsonderzoek uitvoeren om meer te weten te komen over het aantal mensen dat werkzaam is binnen de bedrijven die op het haven- en industrieterrein zijn gevestigd. Het onderzoek wordt uitgevoerd door marktonderzoekbureau Ilisia Research die alle bedrijven de komende tijd telefonisch zal benaderen voor een interview. 

Voor vragen kunt u contact opnemen met Dieuwke Piebenga via D.Piebenga@portofmoerdijk.nl of 0168-388872.


Vorige Volgende