Nieuws

03/12/2014

Havenschap Moerdijk vertaalt ambities in nieuwe website


Met de Havenstrategie 2030 is de koers voor Port of Moerdijk voor de komende jaren bepaald. Port of Moerdijk is in 2030 hét knooppunt voor duurzame logistiek en procesindustrie in de Vlaams Nederlandse Delta. Een dynamisch en veilig haven- en industrieterrein met veel werkgelegenheid en ruimte voor innovatie. Bij deze ambities hoort ook een website die klaar is voor de toekomst. Daarom presenteert het Havenschap Moerdijk met trots www.portofmoerdijk.nl.

Verbinding is cruciaal bij het realiseren van de ambities. Het Havenschap wil de verbinder zijn. Niet alleen van bedrijven op het terrein, maar ook tussen bedrijven, overheden en de omgeving. Met de website maakt het Havenschap de connectie met de wereld om zich heen. Met ‘Connecting you’ als boodschap kiest het Havenschap voor een persoonlijke benadering.  

Op www.portofmoerdijk.nl presenteert het Havenschap informatie over de locatie en de mogelijkheden die Port of Moerdijk biedt als vierde zeehaven van Nederland, logistieke hotspot en duurzaam knooppunt van chemie. Een aantal van onze ambassadeurs vertelt u waarom zij voor Port of Moerdijk gekozen hebben. En natuurlijk bevat de website alle praktische informatie over het haven- en industrieterrein.

De nieuwe website, ook beschikbaar voor tablets en mobiele telefoons, is een doorlopend project. De techniek biedt allerlei mogelijkheden om de functionaliteiten in de toekomst uit te breiden. Het Havenschap Moerdijk is met deze website klaar om de ambities waar te maken.


Vorige Volgende