Nieuws

23/04/2015

Havenschap Moerdijk sponsort jeugdelftal VV Klundert


Het Havenschap Moerdijk is sponsor geworden van het jeugdcombinatieteam F1 en E3 van VV Klundert. Op 22 april ondertekenden Ferdinand van den Oever, directeur van het Havenschap Moerdijk, en de heren A. Endeman (voorzitter) en V. Yntema (penningmeester) namens voetbalvereniging Klundert de sponsorovereenkomst. Daarmee verbindt het Havenschap zijn naam voor drie jaar aan dit jeugdteam. De voetballers van het combinatieteam zijn voortaan te herkennen aan het Havenschapslogo op hun wedstrijdtenue.

Ferdinand van den Oever: “Als Havenschap zien we het als taak om een bijdrage te leveren aan de omgeving van het haven- en industrieterrein. Dat is nog eens onderstreept in de Havenstrategie Moerdijk 2030. Daarin is opgenomen dat de economische vitaliteit van het haven- en industrieterrein gebaat is bij maatregelen en investeringen die de aantrekkelijkheid van de omgeving waarborgen. Sponsoring is zo’n investering. Met het sponsoren van dit jeugdelftal kunnen kinderen uit de omgeving hun favoriete sport beoefenen.”

Arie Endeman: “VV Klundert probeert als voetbalvereniging binnen de gemeenschap van Klundert zoveel mogelijk mensen van jong tot oud te laten voetballen op een positieve manier. Daarnaast willen we waar mogelijk ook anderen plezier laten beleven door bij onze vereniging betrokken te zijn.”

Het Havenschap stelt elk jaar een bedrag beschikbaar voor sponsoring van diverse initiatieven. Dit kunnen initiatieven zijn op sportief, cultureel of maatschappelijk vlak. In 2015 sponsort het Havenschap, naast het jeugdteam van VV Klundert, onder meer de Dikkebandenrace in Standdaarbuiten, het theaterspektakel 70 jaar bevrijd in Zevenbergen en het Oldtimerfestival in Moerdijk.


Vorige Volgende