Nieuws

13/10/2015

Drie Scania's voor Meijndert International


Tanktransportbedrijf Meijndert International BV uit Moerdijk heeft sinds kort de beschikking over drie gloednieuwe Scania’s R 520 V8 Topline trekker in King off the Roaduitvoering en een 340 pk LNG voertuig. Begin volgend jaar verwacht het bedrijf nog vier Scania Toplines met de zuinige 410 pk zescilinder motor.

Directeur Rien Meijndert kiest bewust voor Scania, want bij perfect werk hoort volgens hem het juiste gereedschap. “Enerzijds doe ik dat vanwege de uitstraling die ik als bedrijf naar buiten toe wil hebben. Verder zie ik het als een duurzame investering. Ik wil zeker 9 jaar en meer dan 1 miljoen kilometers probleemloos met een vrachtauto kunnen rijden. Daarvoor moet je in de eerste plaats kunnen vertrouwen op de organisatie achter je merk. Maar je moet ook voor het beste gaan en niet beknibbelen op vermogen. Zo denk ik de extra investering terug te vinden in de inruilwaarde.”

Meijndert International is een jong en enthousiast bedrijf met een grote passie voor transport. Het bedrijf is gestart in 2007 en heeft inmiddels 25 wagens op de weg. Voor het vervoer van vloeibare chemicaliën en gassen in heel Europa kan Meijndert International B.V. vrijwel alles bieden. Zij houden zich vanuit het kantoor in Moerdijk bezig met alle facetten van de logistieke keten.

http://www.meijndert.eu/nl


Vorige Volgende