Skip to Content

Er is extreem winters weer op komst. Voor wie de komende dagen op het haven- en industrieterrein moet zijn, doen we er alles aan om de bereikbaarheid van het terrein maximaal te garanderen. Zaterdagavond wordt gestart met preventief strooien. Verder staan er voor de fietspaden 2 strooiers en 2 schuivers klaar. Voor de wegen 2 grote strooivrachtwagens en 6 schuivers.

De Gladheidsbestrijding West Brabant en onze partner De Jong Zuurmond zullen blijven rijden tot alles in het openbaar gebied schoon is.

De Jong Zuurmond

De Jong Zuurmond Infrabeheer, Onderhoud & Services wil graag dat iedereen veilig en met plezier onderweg kan zijn, op de weg en over water. Wij werken daarom met passie en energie aan de veiligheid van de (water)weg en het onderhoud en beheer van de openbare ruimte. Dat doen wij met betrokken vakmensen en het beste en meest uitgebreide materieel. Wij werken proactief én integraal en hebben een continue focus op kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Zo zijn onze (water)wegen altijd in optimale conditie.

Ook interessant