Home Zoeken FAQ Sitemap Contact Nieuws Downloads
EN | DE
 

The smart choice in the Rotterdam area

Bedrijven

Het Havenschap Moerdijk wil kansen voor onderlinge samenwerking tussen de bedrijven zo groot mogelijk laten zijn. Zo worden soortgelijke bedrijven zoveel mogelijk bij elkaar gehuisvest.

De samenwerking tussen de bedrijven wordt bevorderd vanuit de Stuur- en Co÷rdinatiegroep Milieu en Veiligheid Moerdijk door te kijken naar kansrijke projecten voor bedrijven. In dit verband kunnen genoemd worden uitwissling van Co2 , kooldioxide, tussen bedrijven, maar ook levering van restwarmte aan elkaar en gebruik van industriewater (B-water) in plaats van volledig gezuiverd water. Hierdoor wordt er bewust omgegaan met energie en milieu.


Voor meer informatie over Co2 -reductieplan: www.co2-reductie.nl

 

Via de lijst van gevestigde bedrijven op het haven- en industrieterrein Moerdijk kunt u bekijken welke, wat voor soort bedrijven er zijn en waar ze gevestigd zijn op Moerdijk en, indien aanwezig, hun website bezoeken.


Het Havenschap Moerdijk laat u graag kennis maken met het Port Handbook. Hierin vindt u interviews met het gevestigde bedrijfsleven en algemene informatie over het haven- en industrieterrein.